Cambodja reisverzekering voor backpackers | Mijncambodja.nl
Reisverzekering voor je reis naar Cambodja
Creditcard voor backpacken in Cambodja

Reisverzekering voor je reis naar Cambodja

Het is erg belangrijk om een reisverzekering af te sluiten als je een (verre) reis gaat maken. Of je nu gaat backpacken, een groepsrondreis gaat maken of een individuele reis gaat maken, een reisverzekering afsluiten is zeer aan te raden en mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je reis (naar Cambodja). Met een goede reisverzekering op zak kun je met een gerust gevoel aan je reis beginnen in de wetenschap dat je verzekerd bent tegen diefstal, onvoorziene medische kosten en eventueel rechtsbijstand.

Ook omstandigheden waar je minder snel aan denkt zijn vaak gedekt door je reisverzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan juridische hulp, vervanging of vergoeding bij beschadeging van eigendommen (bijv. fototoestel of Ipad), ziekenhuisopname of aansprakelijkheidsschade. Het zijn vaak dingen waar je niet vaak aan denkt maar die wel kunnen gebeuren tijdens je reis.

Welke reisverzekering?

Niet alle reisverzekeringen zijn hetzelfde. Er zijn verschillende soorten die je op je reiswensen kunt afstemmen. De belangijkste grote verschillen tussen reisverzekeringen zijn:

Vaak ben je voordeliger uit als je een doorlopende reisverzekering afsluit in het geval je langere periode gaat reizen of als je meerdere malen per jaar op vakantie gaat. Indien je per reis een kortlopende reisverzekering afsluit ben je relatief duurder uit als je meerdere reizen per jaar maakt.

Premie berekenen Reisverzekering Backpacken

Aanvullende reisverzekering

Naast de basis reisverzekering kan je nog extra modules toevoegen aan je reisverzekering. Met het basispakket is veel gedekt tijdens je reis niet automatisch alles bij alle verzekeringsmaatschappijen. Je kan bijvoorbeeld extreme sporten laten bijverzekeren met een extra module. Wil je gaan abseilen of andere risicovolle dingen ondernemen, lees dan goed de voorwaarden en kijk of je volledig gedekt bent.

Ga je bijzondere sporten beoefenen of bijzondere werkzaamheden verrichten tijdens jouw backpack avontuur? Hiervoor ben je bij Tasman gewoon verzekerd, zonder dat er extra premie in rekening wordt gebracht. Speciaal voor backpackers heeft Tasman Verzekeringen een ideaal reisverzekeringspakket samengesteld, waarin naast de al heel uitgebreide basisdekking ook bagage, ongevallen en ziektekosten (primair of secundair) meeverzekerd zijn.

Het toevoegen van de module aansprakelijkheidverzekering is erg handig. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje en als jij aansprakelijk bent kunnen de kosten al gauw hoog oplopen. Zeker als er iemand gewond raakt. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan echt onmisbaar. Voor nog geen €0,8 cent per dag heb je aansprakelijkheid meeverzekerd in je Tasman Verzekeringen pakket. Ook voor rechtsbijstand is dat mogelijk.

Annuleringsverzekering voor je reis naar Cambodja

Een reisverzekering is geen annuleringsverzekering. Moet je de reis annuleren voordat hij is begonnen, dan kan je alleen in aanmerking komen voor teruggave van de reissom (vliegticket bijvoorbeeld) indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Deze verzekering staat los van je reisverzekering. De reisverzekering dekt alleen de kosten van de schade tijdens de reis, maar niet de reissom zelf.

Een reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering kun je eenvoudig online afsluiten. Tasman Verzekeringen is de specialist en heeft een duidelijke website waar je eenvoudig de verschillende soorten reisverzekeringen kunt vergelijken. Verzekeringen voor backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage lopen, werken in het buitenland, au pair kan je hier afsluiten. Vraag eventueel een vrijblijvende offerte aan.\
Share Button